امرالله صالح، معاون اول رئیس‌جمهور فراری افغانستان در صفحه فیس‌بوک اش نگاشته است که "هدف شکست و نابودی دشمن است. هر وسیله‌یی برای رسیدن به این هدف مشروع است. بلعیدن افغانستان برای پاکستان و مزدورانش ناممکن است".

وی همچنان نوشته که "چند روز سکوت حس تسلط را برای هر متکبر ایجاد می‌کند. زیر تاثیر تبلیغات دشمن نروید. ماحول و وضعیت شکننده است . تمام لایه های مصحلتی، موانع نرم و سخت برای ایستاده‌گی مستقیم برضد دشمن از بین رفته است. درین نوع ماحول اسلحه نقش ثانوی دارد.

مهمترین عامل انگیزه و روحیه مقاومت است که هر روز تقویت می‌گردد".

آقای صالح در ادامه نوشته است که "نفرت در برابر طالب سراسری و ملی است. اداره پاسپورت مزدحم ترین دفتر در سراسر افغانستان است چرا؟ چونکه نفرت در برابر این گروه ستم پیشه و نیابتی سراسری است. تحول آمدنیست. صف مقاومت را در ابعاد مختلف آن تقویت نمایید".