جنگنده‌های ائتلاف سعودی-اماراتی بامداد سه‌شنبه چند بار به ولسوالی‌های مختلف در ولایت صنعاء حمله کردند.

رسانه‌های عربی بامداد سه‌شنبه از حملات هوایی متجاوزان ائتلاف سعودی به استان «صنعاء» پایتخت یمن خبر دادند.

وبگاه اطلاع‌رسانی انصارالله از منطقه گزارش داد: «جنگنده‌های متجاوز آمریکایی-اماراتی سه بار منطقه جربان در ولسوالی سنحان را هدف قرار دادند».

این پایگاه خبری همچنین نوشت: «حملات آمریکایی-اماراتی همچنین 3 بار مناطق النهدین و الحفا در شهرستان السبعین را هدف گرفت».

هنوز از میزان تلفات احتمالی این بمباران‌ها گزارشی منتشر نشده است، حملاتی که از شامگاه دوشنبه هفته قبل و پس از حمله پهپادی به ابوظبی به شدت افزایش یافته و تاکنون ده‌ها نفر کشته و زخمی شده‌اند.

پیش از این، سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات عملیات روز دوشنبه علیه ابوظبی و عربستان سعودی با عنوان « اعصار الیمن 2» (طوفان یمن 2) را که با موشک بالستیک «ذوالفقار» و پهپاد «صماد» انجام شد، اعلام کرد.

این دومین عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به ابوظبی طی یک هفته اخیر است؛ عملیات‌هایی که پس از هشدارهای مکرر صنعاء به امارات مبنی بر لزوم توقف تعرض به یمن انجام می‌شود.