خالد ځدران، سخنگوی فرماندهی امنیهی طالبان برای ولایت کابل در توییترش نگاشته است که سراجالدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخلهی حکومت طالبان دستور داده است که در هنگام اجرای وظیفه همراه تمام مراجعان مطابق به قانون شریعت، رویه خوب شود.
به گفتهی حقانی در هنگام تعقیب واقعههای جنایی از شکنجه و توهین فردها جلوگیری شود.
آقای حقانی افزوده است که بدون حکم محکمه در موضوعهای حقوقی فردی مداخله نشود.
سرپرست وزارت داخله علاوه کرده است که در هنگام گزمه هیچکسی حق شلیک بالای فردی را ندارد.
سراجالدین حقانی در اخیر گفته است که کسانیکه از این موردها سرپیچی کنند به محکمه نظامی سپرده خواهند شد.
این در حالیست که مردم از نحوه برخورد نیروهای طالبان در ایستهای بازرسی شکایت دارند و در آخرین مورد یک پزشک در شهر کابل در یک ایست بازرسی با شلیک نیروهای طالبان نیز جانباخت.
رجوع
سرپرست وزارت داخله طالبان به حوزه های امنیتی کابل:
با مردم خوب رویه کنید و حق شلیک بر کسی را ندارید
خالد ځدران، سخن گوی فرماندهی امنیه ی طالبان برای ولایت کابل در توییترش نگاشته است که سراج الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله ی حکومت طالبان دستور داده است که در هنگام اجرای وظیفه هم راه تمام مراجعان مطابق به قانون شریعت، رویه خوب شود.
تاريخ النشر: 1400/12/04 8:25رمز الخبر: 90477المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
