ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت فراه با انتشار اعلامیه‌ای خطاب به نیروهای خود گفته است که مجاهدین نباید فریب رسانه‌های غربی را بخورند و علیه حکومت صحبت کنند.

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت فراه در اطلاعیه‌ای اظهار داشته است که "مجاهدین با مبارزه علیه کفر بین‌الملل آن را از کشور بیرون رانده‌اند اما باید آماده جنگ با رسانه‌های این کشور باشند."

در این متن بیان شده که امریکا با وجود خروج از افغانستان، حالا از طریق رسانه‌های تحت نفوذ خود به دنبال تخریب اسلام و نظام می‌باشد.

از سویی‌هم، در اطلاعیه گفته شده است برخی مجاهدین فریب این رسانه‌ها را خورده و در مقابل نظام صحبت می‌کنند.

در این متن بیان شده که مجاهدین از این پس علیه نظام چی به صورت "صوتی و تصویر" حق صحبت را ندارند.

در این رابطه، ریاست استخبارات ولایت فراه هم گفته است که به دنبال شورش‌گران و کسانی که علیه نظام تبلیغات می‌کنند، می‌باشند.

در این متن ذکر شده که برخی از این افراد که در بین مجاهدین نیز بودند، از سوی این ارگان دستگیر شدند.

در اخیر گفته شده است که افرادی که با دشمن همکاری کنند، به صورت قانونی مجازات خواهند شد.

این درحالی است که امارت اسلامی برای اینکه سربازان خود را آراسته کند، کمیسون‌های تصفیه صفوف را در تمام ولایات ایجاد کرده بود.

این کمسیون صدها فرد متخلف را از بدنۀ طالبان اخراج کرده و به کارشان پایان بخشیدند.