سید حمید حسینی رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه کشور صادرکننده محموله 500 هزار لیتری بنزین به افغانستان مشخص نیست، گفت: تاکنون از ورود هیچ محموله بنزین ایران به افغانستان جلوگیری نشده و ممکن است این محموله برای کشور دیگری باشد که از مسیر ایران به افغانستان ترانزیت شده است.

 پیش از این، مسئولان اداره والی نیمروز  اعلام کرده‌ بودند، که از وارد شدن 500 هزار لیتر تیل بی‌کیفیت به کشور جلوگیری کردند.

 این موضوع باعث شده تا برخی در فضای مجازی از ممانعت واردات تیل ایران به افغانستان صحبت کنند بدون آنکه بدانند این تیل برای ایران است و یا از مسیر خاک ایران ترانزیت شده است.

 همچنین همین منتقدان، سناریوی خود را بر مبنای همان یک خط خبر افغانستان تکمیل کرده‌اند و تاکید دارند که دلیل جلوگیری از واردات تیل ایران به افغانستان، حضور تیل ارزان روسیه و دامپینگ این کشور در بازار افغانستان است.