رییس دفتر سیاسی طالبان در قطر می‌گوید که سیاست این گروه «هم‌زیستی مسالمت‌آمیز» و داشتن روابط مثبت با همسایگان و سایر کشورها بوده است.

سهیل شاهین به شبکه عرب نیوز پاکستان گفته است که خط دیورند مرز با پاکستان نبوده بلکه این خطی فرضی است.

به گفته‌‌ی آقای شاهین این به پاکستان بسته‌گی دارد که سیاست آن‌ها چیست. او تأکید کرد: «اگر آن‌ها هم همین را می‌خواهند، به نظر من این چیز خوبی نه تنها برای افغانستان بل‌که برای منطقه نیز است.»

در حالی‌که طالبان‌ افغان همه روزه سرگرم جابجای اعضای تحریک طالبان پاکستانی در شمال افغانستان اند، این مقام ارشد طالبان حضور جنگ‌جویان این گروه را «قاطعانه» رد کرده و مدعی است که آنان در «مناطق قبیله‌ای» این کشور هستند.

شاهین به عرب نیوز پاکستان گفته است: «اعضای تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان نیست همان‌طور که گفتم ما تعهد داریم که به کسی اجازه ندهیم از خاک افغانستان استفاده کنند. آن‌ها (تی‌تی‌پی) در داخل پاکستان، در مناطق قبایلی هستند. بنابراین، در داخل پاکستان، این مسئولیت آن‌هاست، نه ما.»