خان جان الکوزی معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان از سرمایه گذاری سه میلیارد دلاری شهروندان کشورمان در ایران خبر داد و گفت: بسیاری از سرمایه‌گذاران افغانستانی به ویژه شهروندان ولایت‌های غربی، شرکت‌ها و سرمایه‌های خود را به ایران انتقال داده‌اند.

وی افزود: بیشتر این سرمایه گذاران کسانی هستند که پس از حاکمیت دوباره طالبان در افغانستان، به ایران رفته‌اند. در ایران، برق و تسهیلات زندگی برای خانواده، آموزش و بسیاری امکانات دیگر وجود دارد؛ از این رو شماری از افغانستانی ها در ایران مشغول تجارت هستند و در آنجا به ویژه در بخش های تولید مواد غذایی و نوشابه‌ سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌اند.

الکوزی تصریح کرد: در زمان تغییر و تحولات در افغانستان، شماری از مردم با مشکلات زیادی روبرو شدند، بنابراین شرایطی پیش آمد که به ایران مهاجرت کردند و اگرچه اکنون شرایط در افغانستان بهتر شده، اما سرمایه‌ها به کشور بازنگشته است.