Back
وزیر امور داخله: در حملۀ سمنگان خارجى ها دست دارند
وزیر امور داخله: در حملۀ سمنگان خارجى ها دست دارند
Published: 1391/04/25 11:6News ID: 10850Source: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

وزیر امور داخله ، در مراسم تشییع جنازۀ سید احمد سامع قوماندان پولیس زون 606 انصار حوزۀ غرب، گفت که در حملۀ انتحارى روز گذشته در ایبک مرکز سمنگان ، حلقات خارجى دست دارند .
در حمله یادشده که در مراسم عروسى دختر احمد خان سمنگانى عضو ولسى جرگه در دروازه ورودى هوتل قصر الماس صورت گرفت، حدود 20 تن کشته شده و 52 تن زخم برداشته اند.
سید احمد سامع قوماندان پولیس زون 606 انصار حوزۀ غرب ، احمد خان سمنگانى و محمد خان رییس امنیت ملى این ولایت درجمع کشته شده گان این حمله مى باشند.
سترجنرال بسم الله محمدى وزیر امورداخله، در مراسم تشییع جنازه سید احمد سامع که درمسجد جامع قریه سرقد مرکز سمنگان انجام شد، بدون ارائیه جزییات بیشتر گفت که در این حمله حلقات خارجى دست دارند.
به گفته محمدى، سید احمد سامع درسال 1335 در قریه سرقد به دنیا آمد و پس از فراغت از صنف 12 به حیث علاقه دار علاقدارى حضرت سلطان سمنگان که اکنون به ولسوالى ارتقا نموده است ؛ ایفاى وظیفه نموده است .
به اساس معلومات منبع، سامع از سال 1360 به این طرف در چوکات وزارت داخله در پست هاى قوماندانى کندک و قوماندان امنیه سمنگان ،سرپل ، تخار،بادغیس وفاریاب ایفاى وظیفه نموده و از سال 1390 به این طرف به حیث قوماندان زون 606 انصار حوزۀ غرب کار مى کرد.
وزیر امور داخله گفت که دشمنان افغانستان با کشتن همچو شخصیت ها ، دولت افغانستان را شکست داده نمى توانند و عاملین حمله روز گذشته شناسایى و مطابق قانون مجازات خواهند شد .
به گفته بسم الله محمدى، دو هیئت بلند رتبۀ وزارت هاى امور داخله و دفاع براى بررسى حمله یادشده توظیف شده و تحقیقات آنها ادامه دارد.
مسوولیت این حمله را تا حال کسى بر عهده نگرفته است .