خبرگزاری آناتولی روز شنبه، 17 عقرب، گزارش داده که اردوغان این سخنان را در دیدار با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، در شهر باکو بیان کرده است.

اردوغان گفته است: «ترکیه از نزدیک رویدادهای مربوط به حملات تروریستی در پاکستان و تنش‌های میان پاکستان و طالبان را دنبال می‌کند.»

او افزوده که ترکیه امیدوار است گفت‌وگوهای که با میانجی‌گری این کشور جریان دارد، به برقراری ثبات پایدار میان پاکستان و طالبان منجر شود.

رییس جمهور ترکیه همچنین تأکید کرده است که انقره به پشتیبانی از روند صلح و کاهش تنش میان دو طرف ادامه خواهد داد.

براساس گزارش، اردوغان بیان کرده است که ترکیه و پاکستان در تلاش‌اند تا همکاری‌های خود را در زمینه‌های تجارت، انرژی و صنعت دفاعی گسترش دهند.

این سخنان در حالی بیان می‌شود که مذاکرات اخیر میان طالبان و پاکستان با میانجی‌گری ترکیه و قطر در استانبول، برای کاهش تنش‌های مرزی، بدون‌ نتیجه به پایان رسیده است.