سردار احمد شکیب در گفت‌وگو با رسانه‌های داخلی افغانستان گفت: افغانستان خواهان ثبات است و کشورهای اسلامی می‌توانند بهترین میانجی‌گران برای حل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد باشند.

شکیب افزود: ما در گذشته شاهد چندین دور گفت‌وگو با ابتکار کشورهای اسلامی بوده‌ایم و امیدواریم در آینده نیز هرگونه مشکل از مسیر مذاکره حل شود.

گفتنی است برخی کشورهای اسلامی تاکنون برای میانجی‌گری بین افغانستان و پاکستان اقدام و یا اعلام آمادگی کرده اند.

جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور همسایه و دوست افغانستان و پاکستان اعلام کرده است که از هیچ تلاش و ابتکاری برای حل اختلافات این دو کشور دریغ نخواهد کرد.

تهران همچنین برگزاری نشستی منطقه‌ای را با هدف ایجاد تضمین‌های لازم برای اجرای تعهدات طرفین و کاهش تنش‌ها پیشنهاد کرده است.

ترکیه و قطر نیز تا کنون میزبان سه دوره مذاکره بین مقام های حکومت طالبان و پاکستان بوده اند اما این مذاکرات نتوانسته به حل پایدار مشکل افغانستان و پاکستان کمک کند.

با توجه به شکست مذاکرات پیشین، ابتکار ایران برای برگزاری نشست منطقه‌ای می‌تواند فرصتی تازه برای بازگشت دو طرف به مسیر گفت‌وگو و کاهش تنش‌ها باشد.