سادات این اظهارات را در سومین نشست سربازان افغان و امریکایی مطرح کرد و گفت جبهه متحد اطلاعات اعضای پیشین نیروهای امنیتی همکار طالبان را در اختیار دارد و از محل زندگی و فعالیت آنان آگاه است.

او به‌طور مشخص از پیلوت‌ها، انجینران، بریدمل‌ها و نیروهای تخنیکی پیشین نام برد و گفت افرادی که پس از سقوط نظام جمهوری به طالبان پیوسته و به این گروه خدمات نظامی یا تخنیکی ارائه می‌کنند، مسئول انتخاب خود خواهند بود.

رهبر جبهه متحد همچنین گفت، عملیات نظامی این جبهه در دو هفته گذشته گسترش یافته و مدعی شد که این نیروها 18 عملیات در شش ولایت انجام داده‌اند. او افزود دامنه عملیات و اهداف این جبهه در آینده افزایش خواهد یافت.

سادات همچنین اعضای امر به معروف طالبان را به بازداشت و بدرفتاری با جوانان متهم کرد و گفت این افراد نیز در فهرست اهداف نظامی جبهه متحد قرار گرفته‌اند.

او در بخش دیگری از سخنانش، از طرح جبهه متحد برای دوره پس از طالبان سخن گفت و افزود پس از مرحله نظامی، یک دوره انتقالی و سپس برگزاری لویه‌جرگه برای تعیین ساختار حکومت آینده در نظر گرفته شده است.

سادات، جبهه متحد را مدافع قانون اساسی، بیرق سه‌رنگ و نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان خواند و گفت هدف نهایی این جبهه ایجاد نظامی مبتنی بر امنیت، عدالت، کار و آزادی‌های فردی است.