در خبرنامه دفتر مطبوعاتی مقام ولایت هرات آمده‌است که اسلام‌جار در دیدار با مسئولان گمرک، کمیساری، مواد نفت، کنترول کیفیت، سرحدات و سایر ادارات ذی‌ربط گفته‌است: «حفاظت از مرزها در نظام اسلامی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و مسئولان باید در انجام وظایف‌شان دقت، جدیت و مسئولیت‌پذیری بیشتری داشته باشند.»

وی مرز تورغندی را یکی از دروازه‌های مهم تجارتی کشور خوانده و تأکید کرده‌است که در روند فعالیت‌های تجارتی و ارایۀ خدمات به تاجران و مراجعان نباید تأخیر صورت گیرد؛ زیرا طولانی‌شدن روند کار می‌تواند سبب افزایش قیمت اجناس و فشار اقتصادی بر مردم شود.

در خبرنامه آمده‌است که والی هرات از مسئولان ادارات خواسته‌است با هماهنگی بیشتر، مشکلات موجود در روند تجارت را شناسایی و برای رفع آن اقدام کنند تا فعالیت‌های تجارتی در این گذرگاه به‌گونه منظم و بدون تأخیر انجام شود.

به نقل از منبع، مسئولان ادارات مربوط نیز گزارش فعالیت‌ها و وضعیت روند امور تجارتی در تورغندی را با والی هرات شریک ساخته و از ادامۀ کار و ارایۀ منظم و 24 ساعته خدمات اطمینان داده‌اند.