Back
فاطمه گیلانى جایزۀ صلح و دوستى را از سوی احمدی نژاد رئیس جمهور ایران دریافت کرد
فاطمه گیلانى جایزۀ صلح و دوستى را از سوی احمدی نژاد رئیس جمهور ایران دریافت کرد
Published: 1391/10/01 16:1News ID: 12571Source: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

فاطمه گیلانى رییس جمعیت افغانى سره میاشت، در نودمین سالگرد تاسیس جمعیت هلال احمر ایران جایزۀ صلح و دوستى را کسب کرد.
در خبرنامۀ جمعیت افغانى سره میاشت، آمده است که فاطمه گیلانی بنا بر دعوت هلال احمر ایران، جهت دریافت این جایزه و شرکت در مراسم نودمین سالگرد تاسیس جمعیت هلال احمر ایران عازم آن کشور گردیده است.
منبع مى نویسد که این مدال به روز پنجشنبه( 30 قوس ) در همایش بزرگ هلال احمر ایران از سوى احمد نژاد رئیس جمهور ایران به رییس جمعیت افغانى سره میاشت داده شد.
در خبرنامه تذکر داده شده است که جایزه صلح و دوستی عالی ترین مدال هلال احمر ایران ، هر ده سال بعد به شخصیت های داده مى شود که در امور بشردوستانه فعالیت های شایان انجام داده باشند .
همچنان در خبرنامه آمده است که خانم گیلانی لوح تقدیر را نیز از رئیس هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دریافت کرد.
منبع مى نویسد که فاطمه گیلانى و هیئت همراهش تا حال به کشور برنگشته اند.