Back
جلسه شورای امنیت ملی موضوع ایجاد دفتر طالبان در قطر و پروسه صلح را مورد بحث قرار داد
جلسه شورای امنیت ملی موضوع ایجاد دفتر طالبان در قطر و پروسه صلح را مورد بحث قرار داد
Published: 1391/10/03 16:12News ID: 12594Source: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

تحت ریاست حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان جلسه شورای امنیت ملی، موضوع ایجاد دفتر طالبان در قطر و پروسه صلح را مورد بحث قرار داد.
در این جلسه که قبل از ظهر امروز در ارگ دایر گردید، یکبار دیگر ضمن تایید ایجاد دفتر طالبان در قطر، بر اهمیت حیاتی صلح برای افغانستان تاکید صورت گرفت و خاطر نشان گردید که جهت کامیابی این پروسه باید تمامی اقدامات لازم رویدست گرفته شده و همهء جوانب احتیاط مراعات شوند.
با توجه به اهمیت پروسه صلح و با در نظر داشت تجارب تلخ گذشته که بنام پیام آوران صلح از جانب طالبان، تروریستان انتحاری باعث شهادت پروفیسور برهان الدین ربانی رئیس اسبق شورای عالی صلح و مجروح شدن اسدالله خالد رئیس عمومی امنیت ملی شدند، جلسه شورای امنیت ملی تصمیم گرفت که اعضای دفتر تحریک طالبان در قطر باید با ارائه اسناد معتبر و قابل اعتماد از جانب رهبری این تحریک، معرفی شوند.
بناً باید این موضوع در سند لایحه ء وظایف دفتر تحریک طالبان در قطر که قرار است توسط دولتهای افغانستان و قطر روی آن مذاکره صورت گیرد، گنجانیده شود.
به همینگونه در جلسه شورای امنیت ملی روی مسایل امنیتی و دفاعی کشور نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
سترجنرال بسم الله محمدی وزیر دفاع ملی و ستر جنرال شیر محمد کریمی لوی درستیز وزارت دفاع ملی، طرح وزارت دفاع ملی را در مورد اصلاح سیستم ترفعیات، مقرری ها و تقاعد در سکتور امنیتی کشور و نتایج کار کمیسیونی که به همین منظور گماشته شده بود، به مجلس ارائه کردند.
لوی درستیز کشور به جلسه شورای امنیت پیشنهاد کرد تا به منظور معیاری شدن سیستم ترفیعات، تقرر و تقاعد در فقره اول ماده سی و چهارم قانون ذاتی افسران تعدیلات لازم به میان آید.
رئیس جمهور بعد از استماع طرح وزارت دفاع ملی هدایت صادر نمود تا در پروسه ترفیعات و مقرری ها به صورت جدی معیار های مانند تحصیل، تخصص، شایستکی و وفاداری به منافع ملی کشور در نظر گرفته شود تا هر بریدمل، افسر و جنرال اردوی ملی متیقن شود که تنها عامل ارتقای آنها شایستگی، لیاقت و وطن دوستی است.