Back
در جواب توماس دی مایزر وزیر دفاع آلمان؛
پانه تا سخنان وزیر دفاع آلمان در باره ادامه حضور سربازان آمریکایی در افغانستان را تکذیب کرد
لئون پانه تا وزیر دفاع آمریکا این موضوع را که واشنگتن گفته است قصد دارد بین 8 هزار تا 12 هزار سرباز خود را پس از سال 2014 در افغانستان نگه دارد، تکذیب کرد.
Published: 1391/12/05 0:33News ID: 13266Source: خبرگزاری افغان ایرکا

لئون پانه تا وزیر دفاع آمریکا این موضوع را که واشنگتن گفته است قصد دارد بین 8 هزار تا 12 هزار سرباز خود را پس از سال 2014 در افغانستان نگه دارد، تکذیب کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از بروکسل، توماس دی مایزر وزیر دفاع آلمان امروز (جمعه) اعلام کرد که پانه تا در نشست وزرای دفاع سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در بروکسل به متحدان آمریکا گفت که واشنگتن این تعداد نیرو را پس از سال 2014 در افغانستان حفظ خواهد کرد.
اما پانه تا در یک کنفرانس خبری این گزارش را نادرست خواند و گفت: ما در مورد گزینه های مختلفی بحث کردیم و آنچه بررسی شد، طیفی از گزینه هایی بود که حضور نیروهای ناتو (در افغانستان) را به طور کلی هدف قرار خواهد داد.
وی افزود: این گزینه، کمک نیروهای آمریکایی (در افغانستان) و مساعدت دیگر اعضای ناتو را در بر خواهد گرفت.