Back
افزایش مشارکت زنان افغانستان در فعالیت های سیاسی
Published: 1389/06/28 0:0News ID: 2000Source: آژانس خبری ایرکا

شبکه تلویزیونی فرانس 24 اعلام کرد که میزان مشارکت زنان افغانستان در فعالیت های سیاسی کشور شان افزایش یافته و این نشان می دهد که زنان نمی خواهند دوران طالبان بار دیگر تکرار شود.
شبکه تلویزیونی فرانس 24 با اعلام این که بر اساس ارزیابی های کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان، 40 درصد واجدان شرایط رای در این انتخابات شرکت کرده اند، گزارش داده است که سهم زنان در این 40 فیصد قابل توجه بوده است.
خبرنگار این شبکه خبری در کابل تهدیدات صورت گرفته از سوی طالبان را غیر موثر خوانده است.
در گزارش این شبکه همچنین آمده است: رای دهندگان افغان از این که از یک سال پیش که انتخابات ریاست جمهوری در کشورشان برگزار شده است هیچ تحولی مثبتی در زندگی شان و در کشور شان رخ نداده ناراضی می باشند.
طبق این گزارش، مشارکت زنان در انتخابات خوب بوده و این افزایش نشان می دهد که زنان نمی خواهند مانند دوران گذشته ، طالبان دوباره به قدرت باز گردند.
بر اساس این گزارش، دقیقا در همین راستا شمار زیادی از زنان افغان با نادیده گرفتن تهدید طالبان ، به پای صندوق های رای رفتند.