Back
ارتش امریکا: قاتل افغان ها حتی اگر از روی تفریح هم اثبات شود اعدام نمی شود
Published: 1389/07/25 0:0News ID: 2385Source: آژانس خبری ایرکا

ارتش امریکا می گوید، حتی اگر جرم نظامی امریکایی در پرونده قتل غیرنظامیان افغان از روی تفریح اثبات شود، مجازات وی اعدام نخواهد بود.
جرمی مورلاک متهم است به همراه پنج نفر از همقطاران خود، هنگام حضور در ولایت قندهار، برای تفریح به سوی غیرنظامیان افغان آتش گشوده و پس از قتل، قسمت هایی از بدن قربانیان را به عنوان یادگاری برداشته است.
مورلاک 22 ساله 29 سپتامبر به قتل دستکم سه غیرنظامی افغان با انگیزه سرگرمی ، اعتراف کرد.
پیش از این گفته می شد، این سربازان اگر مجرم شناخته شوند، احتمالا مجازات مرگ در انتظار آنان خواهد بود.
با این حال و با وجود اعتراف های گروهبان مورلاک درباره کشتار غیرنظامیان افغان به عنوان ورزش و سرگرمی، ارتش امریکا چهارشنبه بدون اعلام زمان تشکیل دادگاه نظامی برای رسیدگی به این جنایت ها، اعلام کرد، حداکثر محکومیت این متهم حبس ابد خواهد بود.
با گذشت بیش از 9 سال از حمله نظامی نیروهای خارجی تحت امر امریکا به افغانستان و اشغال کشور به بهانه مقابله با طالبان و القاعده ، همچنان غیرنظامیان قربانیان اصلی جنگ و ناآرامی در کشور هستند.