Back
عضویت «افغانستان بانک» در بانک ایکو پذیرفته شد
Published: 1389/10/15 0:0News ID: 3442Source: آژانس خبری ایرکا

در یازدهمین نشست سران کشور های سازمان همکاری های اقتصادی یا ایکو در شهر استانبول، عضویت افغانستان بانک در بانک این سازمان پذیرفته شد که مراحل اجرایی آن در حال نهایی شدن است و افغانستان بانک با پرداخت 23 ملیون دالر در پنج سال آینده با اَقساط مساوی از سهولت های بانکی این سازمان مستفید خواهد شد.
هم زمان با تلاش های افغانستان بانک در جهت تقویه بانکداری در افغانستان مقامات این بانک می گوین: افغانستان پس از کسب عضویت در بانک سازمان همکاری های اقتصادی یا ایکو می تواند از تسهیلات اعتباری و مالی این بانک در حوزه های مانند رشد و توسعه تجارت، سرمایه گذاری، ترانسپورت، معادن، زراعت و سایر بخش ها به صورت موثر استفاده نماید.
عبدالقدیر فطرت رییس دافغانستان بانک روز سه شنبه در یک نشست خبری گفت: بانک ایکو با فراهم نمودن خدمات کم هزینه مالی در بخش های مختلف، افغانستان را کمک خواهد کرد.
آقای فطرت هم چنان گفت: مطابق با قانون، افغانستان بانک می تواند از طریق همکاری های بین المللی پولی، عضویت در سازمان های بین المللی را که هدف آن ثبات پولی و اقتصادی باشد، بدست آورد.
در حال حاضر کشور های ترکیه، پاکستان و ایران عضویت بانک ایکو را دارند و کشور های آذربایجان و قزاقستان نیز آمادگی شان را برای پیوستن به این بانک، ابراز داشته اند.