اورزولافون دیرلاین وزیردفاع آلمان میگوید سربازان ما برای کوتاه مدت و تنها به افغانستان نرفته اند و هیچگاه تنها برنخواهند گشت .
وزیر دفاع آلمان افزودند که ارتش آلمان مدت طولانی تری را در افغانستان حضور خواهد داشت و وضعیت امنیتی افغانستان به گونه ای چشمگیر بدتر شده است.
براساس این گزارش، وزیر دفاع آلمان در به روزنامه گروه رسانه ای «فونکه» این کشور گفته است برلین روی استقرار طولانی تر نیروهای خود در افغانستان حساب کرده است وباید با مشارکت سایر کشورها، مدت طولانی تری در افغانستان بماند.
«هانس پیتر» کمیساریای نظامی مجلس فدرال آلمان به تازگی در سفر به افغانستان گفت که وضعیت امنیتی افغانستان بدترشده و ادامه حضور نیروهای آلمانی در افغانستان یک نیاز مبرم است.
شماری از کشورهای عضو سازمان پیمان اتلانتیک شمالی «ناتو» در سال 2014 به حضور خود در افغانستان پایان دادند، اما برخی ازکشورهای عضو این سازمان به کاهش نیروهای خود در افغانستان بسنده کردند.
ناتو در پایان سال 2014 اعلام کرد که حضور نظامیان کشورهای عضو این سازمان در نبردها و درگیری های مستقیم در افغانستان پایان یافته و تنها به کار آموزش نظامیان افغانستان خواهد پرداخت، اما نیروهای امریکائی و انگلیسی در دو سال گذشته پس از سقوط شهر قندوز و قرار گرفتن استان هلمند در آستانه سقوط ، بار دیگر وارد نبرد با مخالفان مسلح دولت شدند.
پیشتر صدراعظم آلمان گفته بود که خروج نیروهای بین المللی از افغانستان، تنها به دشمنان این کشور کمک خواهد کرد و برلین تصمیم گرفته است تا شمار نیروهای خود را در افغانستان تا سقف 980 تن نگه دارد و حضور این نیروها بعد از سال 2016 میلادی هم ادامه خواهد یافت.