Back
انقلابیون مصر خواهان پایان حکومت ارتش
Published: 1389/11/26 0:0News ID: 4057Source: آژانس خبری ایرکا

هزاران نفر از انقلابیون مصری در قاهره، از سران ارتشی این کشور خواستند تا در اسرع وقت قدرت را به یک دولت غیرنظامی منتقل کنند.
به گزارش آژانس خبری ایرکا، به نقل از پرس تی وی، انقلابیون بر لزوم تعیین جدول زمانی مشخص برای انتقال قدرت به یک حکومت غیرنظامی تاکید کردند.
در پی امتناع ارتش مصر در برآورده ساختن خواسته های مردم و انجام اصلاحات، در روزهای پس از کناره گیری حسنی مبارک از قدرت، موج جدیدی از تظاهرات آزادی خواهانه در این کشور آغاز شده است.
ارتش مصر که به تازگی از در اختیار داشتن قدرت تا شش ماه آینده در مصر خبر داده بود، در بیانیه تلویزیونی دوشنبه بر پایبندی بر تعهدات پیشین خود در قبال مردم تاکید کرد.
ارتش مصر همچنین در این بیانیه از مردم این کشور خواست تا به تظاهرات اعتراض آمیز خود پایان دهند.
در همین حال، هزاران انقلابی مصری از جمله کارکنان اتحادیه های کارگری و نیروهای پلیس در اعتراض به پایین بودن نرخ دستمزد خود و رواج فساد در این کشور، در قاهره پایتخت مصر اعتصاب کردند.
نیروهای پلیس قاهره در حمایت از انقلاب مردمی و در اعتراض به کشتار بیش از 300 تن از مردم این کشور در 18 روز نخست انقلاب ضد مبارک، به سوی وزارت کشور مصر راهپیمایی کردند.
پلیس مصر در این راهپیمایی با حمل دست نوشته های، از عملکرد خود در روزهای انقلاب این کشور در قبال مردم عذرخواهی کرد.
فعالان مصری آزادی زندانیان سیاسی، لغو حالت فوق العاده 30 ساله و انحلال دادگاه نظامی را خواستار شده و بر ادامه روند اعتراضات خود تا پذیرش اصلاحات از سوی ارتش تاکید کرده ا ند.