Back
رد پیشنهاد مذاکره از سوی انقلابیون لیبی
Published: 1390/02/10 0:0News ID: 5170Source: آژانس خبری ایرکا

شورای ملی انتقالی لیبی با پیشنهاد جدید معمر قذافی، دیکتاتور این کشور آفریقایی مبنی بر انجام مذاکرات قاطعانه مخالفت کرده است.
یکی از مقامات ارشد مخالفان حکومت لیبی در شورای ملی انتقالی روز شنبه (10 ثور) تاکید کرد، قذافی در آینده این کشور هیچ نقشی نخواهد داشت بنابراین، مذاکره با وی بی معناست.
عبد الحافظ غوقه، جانشین رئیس شورای ملی انتقالی گفت: "مردم لیبی به طور قطع نخواهند پذیرفت که رژیم قذافی در آینده این کشور کوچک ترین نقشی را ایفا کند."
غوقه که در نشست خبری در بندر بنغازی سخن می گفت، تصریح کرد قذافی دیگر هیچ اعتباری ندارد و "زمان برای هر گونه مصالحه به پایان رسیده است."
شورای ملی انتقالی که توسط مصطفی عبد الجلیل، وزیر دادگستری پیشین لیبی و یکی از نخستین مقامات عالی این کشور که به انقلابیون پیوست، هدایت می شود، سعی دارد با برگزاری انتخابات، دولتی جدید روی کار آورد.
اعضای این شورا را قضات، دیپلمات ها، نواندیشان و تعدادی از فعالان سیاسی تشکیل می دهند که پس از سرکوب ددمنشانه انقلابیون لیبی به این شورا پیوسته اند.
قذافی همچنین در پیشنهادی به ناتو، آتش بس و پایان دادن به حملات هوایی این ائتلاف غربی را خواستار شده بود که با مخالفت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) مواجه شد.
مقامات ناتو اعلام کرده اند که حکومت لیبی پیش از طرح هر گونه پیشنهاد، باید حملات خود علیه غیرنظامیان پایان دهد.
نیروهای ناتو در پی صدور قطع نامه سازمان ملل مبنی بر اعمال پرواز ممنوع بر فراز لیبی، حملات هوایی خود را به این کشور آغاز و در حالی هدف آن را حمایت از غیرنظامیان عنوان کردند که گزارشها از کشته شدن هر روزه غیرنظامیان در اثر گلوله باران شهرها به دست مزدوران قذافی از یک سو و حملات هوایی نیروهای ناتو از سوی دیگر حکایت دارند.
در آخرین حملات توپخانه ای و خمپاره ای مزدوران قذافی به شهر محاصره شده مصراته، 15 تن از جمله یک کودک 9 ساله کشته شده اند.
گفته می شود نیروهای دولتی لیبی به دنبال هدف قرار گرفتن مجتمع محل سکونت قذافی و تخریب دو ساختمان از سوی نیروهای ناتو، حملات خود علیه شهر مصراته را افزایش داده اند.
هم چنین قذافی تهدید کرده است هر گونه کشتی کمک رسان که بخواهد از راه دریا به بندر مصراته نزدیک شود، هدف حمله قرار میگیرد.
آخرین گزارش ها از برتری نسبی انقلابیون لیبی حکایت دارد با این وجود، نیروهای قذافی هم چنان به گلوله باران شهرها ادامه می دهند.