Back
صدها تن در جلال آباد بر ضد نیروهاى خارجى مظاهره کردند
Published: 1390/02/28 0:0News ID: 5393Source: آژانس خبری ایرکا

باشنده گان ولسوالى خوگیانى ننگرهار، امروز در اعتراض به گرفتارى سه تن از باشنده گان آنولسوالى توسط نیروهاى خارجى، دست به تظاهرات زدند.
این تظاهرات، بعد از اداى نماز جمعه در قریه میملۀ ولسوالى خوگیانى ننگرهار راه اندازى شد، که در آن حدود یکهزار تن شرکت کرده بودند و یک و نیم ساعت ادامه یافت.
ملک گل آغا یک تن از بزرگان قومى، گفت: ((نیروهاى خارجى دیروز و امروز(30ثور)، سه تن از باشنده گان منطقه را باخوده برده اند.))
وى افزود که نیروهای خارجى، دیروز یک داکتر کلینیک قریۀ میمله را با دو تن از فرزندانش دستگیر و بعد از تلاشى منزل وى، با خود برده اند.
به گفتۀ گل آغا در این عملیات، نیروهاى خارجى و منسوبین اردوى ملى نیز حضور داشتند.
بنابر معلومات موصوف، در جریان عملیات نیروهاى خارجى و داخلى، 60 هزار افغانى و یک مقدار زیورات نیز از منزل این داکتر، مفقود شده است.
وى علاوه کرد که صبح امروز، بار دیگر نیرو هاى خارجى یک تن از استادان مدرسه و ملاامام مسجد جامع این قریه را، دستگیر نموده و با خود برده اند.
وى خاطر نشان ساخت که باشنده گان این ولسوالى، بعد از محاصرۀ منزل ملا امام توسط نیروهاى خارجى و بازداشت وى، دست به تظاهرات زدند.
ملک گل آغا گفت که نیرو هاى خارجى و افغان، از منزل ملا امام 800 هزار کلدار پاکستانى، یک مقدار زیورات و یک میل کلاشینکوف را با خود برده اند.
وى به نماینده گى از باشنده گان این ولسوالى، هشدار داد در صورتیکه تا فردا این افراد رها نشوند، مکاتب طبقۀ ذکور و اناث را مسدود نموده و به تظاهرات گسترده در شهر جلال آباد خواهند پرداخت.
عطاءالله خوگیانى یک تن از اشتراک کننده گان در تظاهرات امروز، به خبرنگاران گفت: ((ما بخاطر توجه دادن دولت به بازداشت غیرمسوولانۀ نیروهاى خارجى، دست به تظاهرات زدیم.))
وى افزود در صورتیکه همچو اقدامات جریان پیدا کند، آنها دست به اقدامات دیگرى خواهند زد.
اما موصوف در مورد اقدامات دیگر معلومات ارائه نکرد.
حاجى محمد حسن ولسوال خوگیانى، ضمن تایید بازداشت باشنده گان آن ولسوالى، به پژواک گفت: ((نیروهاى خارجى و داخلى، امروز و دیروز سه تن از باشنده گان را باخود برده اند.))
وى افزود که نیروهاى خارجى، به مقامات ولسوالى و موسفیدان وعده سپرده اند در صورتیکه افراد مذکور بى گناه باشند، به زودترین فرصت رها خواهند شد.
احمد ضیاء عبدالزى سخنگوى والى ننگرهار، گفت که تماس با نیرو هاى خارجى برقرار شده تا در این مورد، اقدامات لازم را انجام دهند.
وى افزود که والى ننگرهار، در تلاش است تا این مشکل را به زودترین فرصت حل نماید.