مقام ها در شاروالی کابل می گویند که شماری از نهادهای دولتی از سال 1381 تا سال 1393 نزدیک به 67 میلیون دالر مالیات شان را به این اداره نپرداخته اند.
به گفته این مقامات نزدیک به 58 اداره دولتی و ده ها شرکت خصوصی هستند که به شاروالی بدهکارند.
عبدالوکیل عطایی، رئیس بخش درآمدهای شاروالی کابل گفته است:« ادارههای دولتی نزدیک به یک میلیارد افغانی و شرکتهای خصوصی بیش تر از سه میلیارد افغانی پول شاروالی را نپرداختهاند.»
او گفت که شماری از نهادهای خصوصی مقروض به شاروالی به به دادگاه معرفی شده اند.
اداره هوانوردی ملکی و وزارت ترانسپورت دو نهاد دولتی اند که بیشترین بدهکاری به شاروالی دارند.
شاروالی کابل ادعا کرده که این اداره نزدیک به سه میلیون دالر به شاروالی بدهکار است اما مقامات در این ریاست آن را رد می کنند.
شاروالی کابل از نهادهای مستقلی است که بودجه اش را خودش تامین می کند اما شهرداری کابل یکی از فاسد ترین ارگان هایی شناخته شده که در عرضه خدمات به شهروندان کاملا ناکام است.
Back
بدهکاری 67 میلیارد دالری ادارات دولتی به شاروالی کابل
مقام ها در شاروالی کابل می گویند که شماری از نهادهای دولتی از سال 1381 تا سال 1393 نزدیک به 67 میلیون دالر مالیات شان را به این اداره نپرداخته اند.
Published: 1395/09/04 11:9News ID: 55703Source: خبرگزاری افغان ایرکا
