بیانیه حزب رفاه ملی افغانستان در ارتباط با حمله تروریستی سه شنبه 21 جدی 1395 کابل ، قندهار و شهادت 12 تن از کارگران معدن در ولایت بغلان به شرح ذیل می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ
به کدامین گناه کشته شدند
بار دیگر تروریست های از خدا بی خبر ، جنایتکاران زمان، مزدوران و غلامان حلقه به گوش استکبار جهانی جنایت خونبار دیگری را در سرک عمومی دارالامان کابل مقابل شورای ملی مرتکب شدند و دهها تن از مردم ملکی و کارمندان ولسی جرگه را زخمی و به شهادت رساندند،حزب رفاه ملی افغانستان این جنایت ضد انسانی گروه تروریستی و مزدور طالبان را به شدت محکوم نموده و از مسئولین محترم امنیتی کشور می خواهد ، تدابیر امنیتی بیشتری را برای محافظت از جان ، مال و ناموس مردم اتخاذ نمایند و در قبال حمله های انتحاری، انفجار و دسیسه تروریست ها هوشیاری لازم بیش از این اتخاذ نمایند ؛ حزب رفاه ملی افغانستان همچنان به شهادت رساندن 12 تن از مردم متدین دایکندی ، کارگران زحمت کش معدن در ولایت بغلان در هفته روان بدست تروریست ها را محکوم نموده و از خداوند برای بازماندگان آنها صبرجمیل و اجر جزیل خواهان است و نیز حزب رفاه ملی افغانستان حمله تروریستی دیروز سه شنبه 21 جدی 1395 بر مهمانخانه والی قندهار را که منجر به زخمی شدن والی آن ولایت آقای همایون عزیزی و شهادت و زخمی شدن تعدادی از شهروندان و مسئولین آن ولایت گردید به شدت محکوم می نماید و آنرا نماد از جنایت ضد انسانی و بشری می داند و به ارواح طیبه شهداء درود می فرستد و برای مجروحان و زخمی های حادثه روز گذشته قندهار و کابل شفای عاجل از خداوند بزرگ مسئلت می نماید.
و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِین
حزب رفاه ملی افغانستان
چهارشنبه 22 جدی 1395 برابر با 12 ربیع الثانی 1438
Back
بیانیه حزب رفاه ملی افغانستان در ارتباط با حملات اخیر تروریستی در کشور
بیانیه حزب رفاه ملی افغانستان در ارتباط با حمله تروریستی سه شنبه 21 جدی 1395 کابل ، قندهار و شهادت 12 تن از کارگران معدن در ولایت بغلان
Published: 1395/10/22 14:24News ID: 56387Source: خبرگزاری افغان ایرکا
