مجیب مهرداد، سخنگوی وزارت معارف تأکید کرد که این وزارت در سال آینده، بیش از 12 هزار نمره زمین را در چندین ولایت برای آموزگاران توزیع خواهد کرد.
وزارت معارف به روز چهارشنبه (25حوت) گفته است که بیش از یک هزار مکتب به علت تهدیدهای امنیتی در برابر دانش آموزان بسته استند.
مجیب مهرداد، سخنگوی وزارت معارف می‎گوید که درحال حاضر 17482 مکتب در سراسر کشور وجود دارد که از این میان 1 هزار و 6 مکتب به علت تهدیدهای امنیتی بسته استند که هزاران دانش آموز دختر و پسر را از رفتن به مکتب محروم ساخته است.
آقای مهرداد تأکید کرد که این وزارت در سال آینده، بیش از 12 هزار نمره زمین را در چندین ولایت برای آموزگاران توزیع خواهد کرد.
پیش از این، رفتن 11 میلیون دانش‌آموز به مکتب، همواره همچون یکی‌از دست آوردهای بزرگ نظام قبلی مطرح بوده‌است؛ اما وزارت معارف، می‌گوید که تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهند که در بیش از 17 هزار مکتب، بیش‌از 6 میلیون دانش‌آموز در کشور وجود ندارد.
بر بنیاد آمار‌هایی وزارت معارف، این رقم حدود 11.5 میلیون دانش‌آموز بود، اما صدیق پتمن، معیین پیشین وزارت معارف، می‌پذیرد که آمار‌های داده‌شده از سوی رهبری پیشین این وزارت نادرست بوده‌اند.
وی می‌افزاید که به دلیل وجود فساد و استفاده نادرست از امکانات آمار‌ها بیشتر از آنچه که بودند، گزارش می‌شدند.