سئول و پیونگ یانگ باید در رابطه با تهدید هسته‌ای ناشی از فعالیت‌های کوریای شمالی با یکدیگر مذاکره دوجانبه داشته باشند.
لی ناک یون که به عنوان صدراعظم کوریای جنوبی معرفی شده است، گفت: سئول و پیونگ یانگ باید در رابطه با تهدید هسته‌ای ناشی از فعالیت‌های کوریای شمالی با یکدیگر مذاکره دوجانبه داشته باشند.
طبق گزراش یونهاپ، لی ناک یون خواستار برگزاری مذاکرات دوجانبه میان کشورش و کوریای شمالی در رابطه با مسائل هسته‌ای شد. به گفته وی، در صورتی که شرایط مناسب ایجاد شود و تغییراتی در این رویکرد حاصل گردد، می‌توان مذاکرات دوجانبه‌ای را بین دو کشور برگزار کرد.
این مقام کوریای جنوبی می افزاید، پیونگ‌یانگ باید پیش از بازگشت به میز مذاکرات فعالیت‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای خود را متوقف کند.
قابل ذکر است، آخرین مذاکرات پیونگ‌یانگ و سئول در سطح مقامات بلند پایه در سال 2015 برگزار گردید که متاسفانه بی نتیجه به پایان رسید.