سرپرست سفارت عربستان سعودی در کابل گفته که ریاض در حال حاضر طالبان را به چشم یک گروه \"تروریستی مخالف دولت می‌بیند و این موقف رسمی دولت عربستان است\".
مشاری بن مزعل الحربی، سرپرست سفارت عربستان گفته که قطر میزبان دفتر سیاسی طالبان است و به گفته او این میزبانی از ساختار سیاسی بیرون شده ‌است.
سرپرست سفارت عربستان در گفتگو با بی‌بی سی مدعی شده که قطر رابطه طالبان را با کشورهای جهان و زمینه معامله و تمویل آنها را با کشورها فراهم می کند. وی تصریح کرد که باورمندیم که دولت قطر از راه مذاکرات سیاسی و از طریق این دفتر بیشتر از طالبان حمایت مالی می‌کند.
گروه طالبان با نشر خبرنامه‌ای گفته که عربستان در زمان حاکمیت این گروه آن‌را به رسمیت شناخته و اکنون نیز می‌تواند در ختم \"اشغال\" افغانستان نقش مثبت بازی کند.
این گروه افزوده که دفتر قطر، دفتر سیاسی طالبان است که برای حل مسایل سیاسی در آنجا حضور دارد و از طرف رهبری این گروه مامور شده است.