در پی انتشار خبر زخمی شدن ذبیح الله مجاهد؛ یکی از سخنگویان طالبان از سوی دفتر مطبوعاتی قل اردوی 209 شاهین، وی این خبر را تکذیب کرد.
ذبیح الله مجاهد؛ سخنگوی طالبان در تماس تلفنی به خبرنگار آوا؛ گفت:این ادعا حقیقت ندارد من الحمدلله جور هستم، به گفته مجاهد ادعاهای تلفات در غورماچ ونیز خبر زخمی شدن من واقعیت ندارد.
از سوی دیگر امان‌الله مبین، فرمانده قول اردوی 209 شاهین با تایید این خبر گفته است که حمله‌های هوایی و زمینی این قول اردو به هدف نابودی هراس‌افگنان ولسوالی یادشده همچنین ادامه دارد.
مسوولان محلی به تلویزیون 1 گفته‌اند که گروه طالبان دو روز پیش، 22 اسد، ساختمان ولسوالی غورماچ را تصرف کرده است.
قول اردوی 209 شاهین امروز همچنین خبر داد که از اثر درگیری نیروهای امنیتی و طالبان در ولسوالی غورماچ فاریاب، 25 هراس افگن وابسته به گروه طالبان کشته شده‌اند.
قول اردوی 209 شاهین گفت که ماموریت پاکسازی در این ولسوالی ادامه دارد.