مقام های محلی در ولایت فراه میگویند: در یک شب بیش از صد هزار دالر امریکایی در گمرک این ولایت فساد صورت می گیرد.
معاون والی فراه، محمد یونس رسولی اظهار نمود که شبانه بین 90 تا 100 موتر بازرگانی بدون پرداخت مالیات مالیه از طریق گمرک شیخ ابو نصر فراهی وارد فراه می شوند و پول آن که اکثر موارد تا صد هزار دالر نیز می شود، به جیب های شخصی می رود.
آقای رسولی خاطر نشان ساخت که برخی مقام های ملکی و نظامی در تبانی با بازرگانان بخش بزرگ عواید گمرک این ولایت را به جیب می زنند.
با این حال فعالان مدنی فراه تاکید کردند که باید این گفته های معاون والی فراه پیگیری شود و با مفسدین برخود قانونی صورت گیرد.
پیش از این مسوولان محلی فراه گفته بودند که طالبان مسلح نیز بر عواید گمرکی این ولایت دست یافته اند و شبانه تا 8 میلیون افغانی به دست می آروند و از آن در خرید جنگ افزار استفاده می کنند.
Back
مقام ها: در یک شب بیش از 100 هزار دالر در گمرک فراه فساد صورت میگیرد
مقام های محلی در ولایت فراه میگویند: در یک شب بیش از صد هزار دالر امریکایی در گمرک این ولایت فساد صورت می گیرد.
Published: 1396/09/25 11:29News ID: 62627Source: خبرگزاری افغان ایرکا
