«حنیف اتمر» مشاور امنیت ملی درباره درخواست حکومت وحدت ملی از طالبان برای آغاز گفتوگوهای مستقیم اظهار داشت که هنوز پاسخی از این گروه دریافت نکرده است اما انتظار دارد که پاسخ این گروه مثبت باشد.
«حنیف اتمر» مشاور امنیت ملی کشورمان به خبرگزاری «تاس» گفت که حکومت وحدت ملی هنوز پاسخی از طالبان درباره گفتوگوهای مستقیم با این گروه دریافت نکرده است.
وی افزود: انتظار داریم که طالبان به مذاکرات پاسخ مثبت بدهد.
اتمر زمان احتمالی برای پاسخ طالبان به این درخواست دولت کابل را مشخص نکرد اما ابراز امیدواری کرد که طالبان هرچه زودتر به مذاکرات صلح پاسخ مثبت دهند.
مشاور امنیت ملی کشور در پاسخ به احتمال برگزاری گفتوگوها در چهارچوب نشست مسکو نیز تاکید کرد که محل برگزاری این نشست جنبه فرعی این موضوع است.
گفتنی است که در اواخر ماه فوریه «اشرف غنی» رئیس جمهور در مراسم آغاز نشست دوم «روند کابل» خواستار گفتوگوهای مستقیم با طالبان بدون هیچ گونه پیششرطی شد.
وی همچنین اعلام کرد که دولت برای به رسمیت شناختن طالبان به عنوان یک حزب سیاسی و گشایش دفتر سیاسی این گروه در کابل آماده است.
این در حالی است که طالبان حکومت وحدت ملی را مشروع نمیداند و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا است.
Back
اتمر: هنوز پاسخی از طالبان برای گفت وگوهای صلح دریافت نکرده ایم
«حنیف اتمر» مشاور امنیت ملی درباره درخواست حکومت وحدت ملی از طالبان برای آغاز گفت وگوهای مستقیم اظهار داشت که هنوز پاسخی از این گروه دریافت نکرده است اما انتظار دارد که پاسخ این گروه مثبت باشد.
Published: 1397/02/06 10:50News ID: 65397Source: خبرگزاری افغان ایرکا
