طالب پروژه آمریکا بود که برای کنار زدن دولت مجاهدین بوجود آمد؛ مجاهدین وقتی وارد کابل شدند از دستوران آمریکا و پاکستان تمرد نمودند و این امر مجریان پشت پرده افغانستان را به شمول آمریکا، پاکستان، عربستان و دیگر شرکایشان را سخت ناراحت نمودند لذا طالب را به عنوان جایگزین مجاهدین بوجود آوردند با این تضمین که پس از تسلط به افغانستان هوای تشکیل حکومت به سرشان نزنند و منتظر دستور آمریکا بمانند!

اما طالبان هم وقتی وارد قندهار شدند به این معاهده عمل نکردند و با تشکیل امارت اسلامی پروژه آمریکا را نا تمام گذاشتند.

بالاخره به امید تمکین طالبان پس از چند سال تحمل، بازهم آمریکا تصمیم به حذف طالب و جای گزین بازیگران دیگری شدند لذا در سال 2001 به بهانه حمله به برجهای دوقلوی جهانی وارد افغانستان شد و با استقبال گرم مجاهدین که از دست طالبان شکست خرده و نفسهای آخرشان را می کشیدند مواجه شد.

این بار مجاهدین با پشتوانه نیروهای هوای آمریکا چنان برق آسا مناطق تحت کنترل طالبان را که بیش از 90درصد خاک افغانستان را شامل می شد تصرف کردند که خیلی از متحدین غربی اش را غافل گیر نمودند و یک امنیت غیر منتظره در سراسر افغانستان ایجاد شد که دیگر نیازی به نیروهای خارجی کمتر احساس می شد و ممکن بود مانند عراق مردم خواستار خروج نیروهای آمریکا از افغانستان شود که بار دیگر آمریکا در سیاست افغانستان به حاشیه رود.

لذا برای حضور بلند مدت و اجرای نقطه به نقطه پروژه های خود نیازی به یک حضور بلند مدت داشت به همین جهت برای بهمزدن امنیت افغانستان طالبان را که کاملا مرده بودند کم کم تقویت نمودند وقتی دیدند طالبان نیمه جان نمی توانند امنیت افغانستان را بهم بزنند گروه های دیگری تروریستی که تعدادشان به بیش از 20 گروه می رسید را نیز وارد افغانستان نمودند.

تا اینکه علاوه بر عدم تقویت نیروی هوای افغانستان و عدم تجهیز نظامیان افغانستان به سلاحهای پیشرفته تعداد گروه های تروریستی را نیز افزایش دادند تا دولت را به جالش کشیده حضور خودشان را تا رسیدن به پروژه های از پیش تعیین شده مسجل نمایند.

پس از گذشت بیش از 16سال طالبان و دیگر گروه های تروریستی مورد حمایت غرب که برای یک بر نامه معین زمانی در نظر گرفته شده بودند تاریخشان به سَر رسیدند لذا برای ادامه بازیهای سیاسی و بین المللی به خصوص مقابله با ایران، سر سخت ترین دشمن شیعه؛ گروه داعش را در نظر گرفتند که وارد افغانستان کنند تا یک جنگ فرقه ای با یک انگیزه جدید تری ایجاد کنند و نیروهای خسته از جنگهای طولانی افغانستان را وارد مرحله تازه تقابل مذاهب قرار دهند که هم احساس بیشتر اهل تسنن را تحریک نمایند و هم دامنه جنگ را به سمت ایران هدایت کنند.

اما مردم افغانستان اعم از شیعه و سنی آگاهانه در برابر این پدیده شوم ایستادند و حتی طالبان افراطی هم این بر نامه را هضم نکردند و در مقابل گمراهان بی رحم داعش جانانه مبارزه نمودند به حمدالله این پروژه خطرناک و غیر انسانی آمریکا هم در حال شکست خردن است خبر تار مار شدن این گروه غیر انسانی را در شمال افغانستان شنیدیم که متاسفانه قرار گذارشهای موثق نیروهای دولتی به دستور آمریکا باز هم برای نجات آنها شتافتند و بیش از 250 تن از آنها را با ضمانت جانی نجات دادند.

پس از نجات آنها شاهد حمله تروریستی بی رحمانه داعش در ولایت پکتیا در شهر گردیز در مسجد شیعیان بودیم که بیش 150 نفر زن و کودک را کشته و زخمی نمودند افکار مردم افغانستان به این سمت سَیَلان کرده که نکند داعش شکست خرده ی طالب تحت پوشش مستقیم نیروهای خارجی برای دامن زدن به فرقه گرای به کار گرفته می شود!؟ تا حملات تروریستی شان را در زیر سایه نیرهای بین المللی با امنیت بیشتری انجام دهد.

ضمن ابراز تسلیت عمیق به باز ماندگان مسجد امام زمان در گردیز یقینا مردم افغانستان با آگاهی بیش از پیش این بار هم توطئه شوم دشمنان مردم افغانستان را خنثا کرده وحدت و همدلی خودشان را حفظ خواهند نمود.