Back
حامد کرزى جهت کشته شدن استاد ربانى دوباره وارد کشور میگردد
Published: 1390/06/29 0:0News ID: 6783Source: آژانس خبری ایرکا

استاد برهان الدین ربانى رئیس شوراى عالى صلح شام امروز(29سنبله) درمنطقۀ وزیر محمد اکبرخان شهرکابل، طى یک حملۀ انتحارى در منزلش کشته شد.
حامد علمى یکتن از اعضاى دفتر سخنگوى ریاست جمهورى، گفت که رئیس جمهور ،سفر امریکا را ناتمام گذاشت و دوباره به کشور بر میگردد.
قرار بود که رئیس جمهور کشور امروز به بارک اوباما رئیس جمهور امریکا دیدار نماید و فردا درنشست عمومى ملل متحد سخنرانى نماید.
اما حامد علمى این را نگفت که رئیس جمهور با بارک اوباما ملاقات نموده یاخیر.
حامد کرزی رییس جمهور کشورحملۀ را که منجر به کشته شدن پروفیسور برهان الدین ربانی رئیس جمهور اسبق افغانستان و رئیس شورای عالی صلح گردید به شدید ترین الفاظ محکوم کرد.
حامد کرزی که جهت اشتراک در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد که دیشب به نیویارک رسید ، با آگاهی از حمله بر جان پروفیسور برهان الدین ربانی و کشته شدن موصوف، سفرش را ناتمام گذاشت و بسوی کابل حرکت کرد.
رئیس جمهور قبل از حرکت به جانب افغانستان گفت که کشته شدن پروفیسور استاد ربانی به سلسله کشته شدن احمد ولی کرزی، جان محمد خان، جنرال داوود داوود، غلام حیدرحمیدی و دیگر بزرگان کشور نشان میدهد که دشمنان افغانستان به هیچ افغان وطن دوست این کشور رحمی ندارند.
حامد کرزی گفته است که استاد ربانى رهبر جهاد افغانستان بود که سالها در راه استقلال، اتحاد و وحدت ملی کشور تلاش کرد و از آغاز پروسه صلح علمبردار آن گردید و در این راه قربانی شد.
رئیس جمهور افزوده است که کشته شدن زنجیره ای بزرگان افغانستان نشان دهنده ای یک توطئه بزرگ از سوی دشمنان این مرز و بوم است .
به گفته کرزى ،یکپارچه گی، اتفاق و اتحاد مردم و بزرگان افغانستان در این برهه از تاریخ، حیاتی است.