صفیه وزیر بانوی افغانستانی تبار که عضو حزب دموکرات امریکا است، به تازگی در انتخابات ایالتی امریکا پیشتاز شده است.
به نقل از بی بی سی، صفیه وزیر 27 سال سن دارد و در انتخابات مقدماتی حزب دموکراتها در ایالت نیو همپشایر امریکا، در برابر حریفانش پیشتاز شده است.
صفیه وزیر، در انتخابات مقدماتی حزبش توانسته که دیک پاتن رقیب حزبیاش که برای چهار دورۀ متواتر نمایندۀ آن شهر در کنگرۀ ایالتی بود را شکست دهد.
قرار است صفیه وزیر در دور نهایی با رقیب خود از حزب جمهوریخواه رقابت کند و در صورت پیروزی میتواند به عنوان یک افغانستانی الاصل، به کنگرۀ ایالتی راه پیدا کند.
صفیه وزیر گفته است، به خاطر بلند کردن صدای مهاجران افغانستانی، خود را در انتخابات ایالتی نامزد کرده است.
قابل ذکر است که صفیه وزیر در سال 2007 میلادی وارد امریکا شد و به اساس سعی و تلاش شخصیاش عضویت حزب دیموکراتها را به دست آورد.
Back
یک زن افغانستانی برنده انتخابات مقدماتی ایالتی دموکرات در آمریکا شد
صفیه وزیر بانوی افغانستانی تبار که عضو حزب دموکرات امریکا است، به تازگی در انتخابات ایالتی امریکا پیشتاز شده است.
Published: 1397/06/23 9:59News ID: 67915Source: خبرگزاری افغان ایرکا

Comments
- سید
با ارزوی موفقیت روز افزون این بانوی افغانستانی و همسایه