مقامات در ولایت هرات می‌گویند که در نتیجه انفجار بم کارگذاری شده، ولسوال کهسان این ولایت کشته شده است.

یک منبع امنیتی در ولایت هرات می‌گوید که در نتیجه انفجار بم کارگذاری شده در دفتر کار ولسوال کهسان این ولایت، امیر هفت‌بلا ولسوال کهسان کشته شده است.

گفته می‌ِشود که این انفجار حوالی ساعت 2 بعد از ظهر امروز رخ داده است.

از سوی هم منابع امنیتی می‌گویند که دو تن دیگر هم در این انفجار زخم برداشته‌اند.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این رویداد را به عهده نگرفته است.

هرات در غرب کشور موقعیت دارد که به دلیل حضور طالبان در این ولایت، از ولایات نسبتا ناامن محسوب می‌گردد. ولسوالی کهسان هرات، از ولسوالی‌های مرزی این ولایت است و بر علاوه حضور گستره طالبان در آن، این ولسوالی مسیر اصلی قاچاق مواد مخدر به ایران نیز می‌باشد و گروه های تبهکار زیادی در این ولایت فعالیت دارند.

گذشته از طالبان هرات، مرکز قدرت نمایی‌ کشورهای عربستان و ایران نیز هست. مردم این ولایت به دلیل رقابت های استخباراتی این دو کشور بارها قربانی‌های سختی نیز داده اند.