گروه تروریستی داعش با نشر یک اعلامیه، مسوولیت حمله بر مراسم یادبود از سالروز به شهادت رسیدن شهید مزاری در کابل، را به عهده گرفت. در اعلامیه نشرشده توسط گروه داعش آمده است: «قاتلین دولت اسلامی (داعش) بر تجمع شیعهها در نزدیکی مزار در ناحیه 6 کابل، حمله نمودند».
مراسم بیست و چهارمین سالروز شهید شدن عبدالعلی مزاری با حضور مقامات بلندپایه حکومت در غرب کابل برگزار شده بود که در جریان آن صدای انفجارها شنیده شد.
به احتمال زیاد این انفجارها ناشی از پرتاب هاوان بوده که به منازل مسکونی اطراف مصلا نیز اصابت نموده اند. پس از بیرون شدن مقامات از محل، صدای چندین انفجار نیز شنیده شد. گفته می شود که یک هاوان در نزدیکی محلی که مقامات نشسته بودند، اصابت کرده است.
حامدکرزی، داکترعبدالله عبدالله، صلاح الدین ربانی، حنیف اتمر، لطیف پدرام، یونس قانونی، احمدولی مسعود، محمد محقق و شماری از اعضای کابینه و نماینده گان شورای ملی در مصلی شهید مزاری حضور داشتند.
مقام ها در وزارت صحت عامه کشور میگویند که در این حادثه سه تن شهید و 22 تن دیگر جراحت برداشته اند.
Back
گروه تروریستی داعش مسوولیت حمله بر مراسم یادبود از سالروز شهید مزاری در کابل، را به عهده گرفت
گروه تروریستی داعش با نشر یک اعلامیه، مسوولیت حمله بر مراسم یادبود از سالروز به شهادت رسیدن شهید مزاری در کابل، را به عهده گرفت. در اعلامیه نشرشده توسط گروه داعش آمده است: «قاتلین دولت اسلامی (داعش) بر تجمع شیعه ها در نزدیکی مزار در ناحیه 6 کابل، حمله نمودند».
Published: 1397/12/16 15:32News ID: 70918Source: خبرگزاری افغان ایرکا
