به نقل از پژواک منابع معتبر در حکومت تایید کردند که سفر هیات دولت برای اشتراک در نشست بین‌الافغانی قطر که قرار بود امروز پنجشنبه 29 حمل صورت بگیرد، برای مدتی نامعلوم به تعویق افتاده است.

دلیل این تعویق تاکنون مشخص نیست و منابعی در ریاست جمهوری گفتند جزئیات سفر بعد از ظهر امروز مشخص خواهد شد.

قرار بود هیات 250 نفر دولت در سه روز آینده با نمایندگان طالبان در دوحه قطر دیدار و گفت‌وگو کنند.

شماری از اشتراک کنندگان این نشست نیز تایید کردند که از ریاست جمهوری با آنها تماس گرفته شده و گفته شده که سفرشان به تعویق افتاده است.

اما شاه حسین مرتضوی، معاون سخنگوی ریاست جمهوری می‌گوید که بحث تعویق در میان نیست و قرار نبود که حتما امروز پرواز صورت بگیرد.

طالبان نیز گفته نشست همچنان پابرجاست و به تعویق نیفتاده است.

نشست قطر، دومین نشست بین‌الافغانی میان نمایندگان طالبان و شخصیت‌های سیاسی و نمایندگان احزاب افغانستان است.

اگرچه طالبان گفته این نشست با هدف تامین صلح برگزار می‌شود اما بارها تاکید کرده که هیچ کسی در این نشست از حکومت افغانستان نمایندگی نمی‌کند و این نشست تنها برای ابراز نظرات و پالیسی‌هاست.

نشر فهرست 250 نفری دولت برای اشتراک در این نشست انتقادهایی از سوی شخصیت‌های سیاسی، نهادهای مدنی و گروه طالبان را به دنبال داشت.