مقامات امنیتی ولایت قندوز اعلام کرده اند که انفجار ماین دست ساخت طالبان مسلح در ولسوالی چهاردره این ولایت باعث کشته شدن پنج عضو این گروه شده است.
منظور ستانکزی فرمانده پولیس ولایت قندوز میگوید که ساعت 7:30 شنبه شب این گروه میخواستند در روستای سوجانی ولسوالی چهاردره ماینی را برای هدف قرار دادن نیروهای امنیتی در جاده عمومی جا سازی کنند که در نتیجه انفجار ماین پنج جنگجوی طالبان کشته و دو تن دیگر آنان زخم برداشته اند.
طالبان مسلح تا هنوز در مورد این رویداد چیزی نگفته اند.
این در حالی است که از دو روز به این سو نیروهای ارتش کشور عملیاتی را علیه جنگجویان طالبان در ولسوالی چهار دره راه اندازی کرده اند. در تازه ترین مرود روز گذشته نیروهای ارتش ده تن را از چنگ طالبان نجات دادند.
قندوز از جمله ولایت های ناامن در شمال کشور است که گروه طالبان در بعضی از ولسوالی های آن فعالیت گسترده دارند.
Back
هفت طالب مسلح در قندوز طعمه ماین دست ساز خود شدند
مقامات امنیتی ولایت قندوز اعلام کرده اند که انفجار ماین دست ساخت طالبان مسلح در ولسوالی چهاردره این ولایت باعث کشته شدن پنج عضو این گروه شده است.
Published: 1398/02/22 11:18News ID: 72011Source: خبرگزاری افغان ایرکا
