وزارت داخلهی کشور اعلام کرده است که نیروهای پولیس یک نفر را به اتهام بیاعتنایی به قانون و اهانت به پولیس از مربوطات حوزهی دهم شهر کابل بازداشت کردهاند.
نصرت رحیمی، سخنگوی وزارت داخله در صفحهی رسمی فیسبوک خود از فرد بازداشتشده بهنام «عطاش نادری» یاد کرده است.
آقای رحیمی همچنان نوشته است که این فرد بعد از ظهر امروز (دوشنبه، 14 اسد) با موترهای شیشه سیاه و بدون اسناد در یکی از ایستهای بازرسی در شهرنو کابل به قانون بیاعتنایی کرده و با اهانت کردن به پولیس از ایست بازرسی فرار کرده است.
به گفتهی او، پس از وقوع این رویداد پولیس او را تعقیب و از مربوطات حوزهی دهم بازداشت کردهاند.
در همین حال یک منبع دیگر در وزارت داخله به روزنامه اطلاعات روز گفت که فرد بازداشت شده پسر سید منصور نادری است.
Back
پسر سید منصور نادری به اتهام اهانت به پولیس بازداشت شد
وزارت داخله ی کشور اعلام کرده است که نیروهای پولیس یک نفر را به اتهام بی اعتنایی به قانون و اهانت به پولیس از مربوطات حوزه ی دهم شهر کابل بازداشت کرده اند.
Published: 1398/05/14 20:5News ID: 73490Source: خبرگزاری افغان ایرکا
