اسدالله خالد «لافوک اعظم» فکر می‌کند، ارتش ملی افغانستان، نیروی زر خرید پدرش است و می‌تواند این قهرمانان را در دفاع از «تقلب اشرف غنی» در برابر مردم شان استفاده کند. ارتش ملی بر مبنای قانون وظیفه و مسوولیت‌های خویش را می‌داند.

ارتش ملی افغانستان، برادران و پدران قهرمان ما است که با شکم گرسنه در برابر دشمن تروریزم می‌رزمد. سرباز قهرمان ارتش می‌داند که رهبری ذبون دولت با رها ساختن سر دسته‌های تروریستان از زندان، خون‌ هم‌سنگرش را را در بدل بقای قدرت معامله کرده است/می‌کند.

ارتش غیر سیاسی است، غیر سیاسی رفتار می‌کند و هیچ‌گاهی ابزار دست تقلب‌کاران نمی‌شود. باید بدانید که بیش‌تر از مردم عام، نظامیان کشور به ویژه ارتش از سیاست‌های کثیف آمیخته با تبعیض و ترویج سیستماتیک تصفیه قومی، زبانی به ستوه امده اند.

در نتیجه خام بازی‌های ارگ؛ اگر خدای ناخواسته پای ارتش به منازعات سیاسی و جاده کشانیده شد، آن‌گاه سرباز ارتش خُب می‌داند که میل تفنگ‌اش را بر سینه مردمش را راست کند یا بر تقدیر تقلب‌کاران قرن!
جای تاسف این است که ارتش قهرمان افغانستان را «متقلب اعظم» سرقومندانی و «لافوک اعظم» مدیریت می‌کند.