وزارت امور خارجه هند شام پنجشنبه اعلام کرد که یک پرستار هندی در عربستان سعودی به ویروس کشنده کرونا مبتلا شده است و در شفاخانه “عسیر” در جنوب غرب این کشور تحت درمان است.
به گزارش شبکه “سیانان” عربی، “ویلامویل مریداران” وزیر مشاور در امور خارجه هند در صفحه توئیتر اش نوشت: “ابتلای این پرستار به بیماری ناشناخته پس از آن صورت میگیرد که 100 پرستار شاغل در بیمارستان الحیات عربستان معاینه شدند.”
اما تاکنون مقامهای عربستان سعودی در پیوند به ابتلای این پرستار هندی در کشورشان واکنشی نشان نداده اند.
مقام های بهداشتی چین اعلام کرده اند که تا اکنون 17 تن در نتیجه مبتلا شدن به این ویروش جان باخته و 571 تن هم به این ویروس مبتلا شده اند که وضعیت جسمی 95 تن آنها وخیم گفته شده است.
ویروس کرونا تا کنون در 25 ولایت و منطقه خودمختار چین مشاهده شده است علاوه بر سرزمین اصلی چین همچنین در هنگ کنگ، ماکائو، تایوان، آمریکا و ژاپن یک مورد، تایلند 3 مورد و کره جنوبی هم یک مورد از ابتلا مشاهده شده است.
سازمان بهداشت جهانی برای رسیدگی به وضعیت شهر ووهان در چین و پیشگیری از بیماری نشست فوقالعاده برگزار کرده است.
Back
ویروس کشنده کرونا به عربستان سعودی رسید
وزارت امور خارجه هند شام پنجشنبه اعلام کرد که یک پرستار هندی در عربستان سعودی به ویروس کشنده کرونا مبتلا شده است و در شفاخانه “عسیر” در جنوب غرب این کشور تحت درمان است.
Published: 1398/11/04 10:43News ID: 76500Source: خبرگزاری افغان ایرکا
