سید شاه حسین مرتضوی مشاور فرهنگی رئیس جمهور غنی براساس شکایت تیم ثبات و همگرایی به هبری داکتر عبدالله عبدالله رئیس اجرایی حکومت به دادستانی کل کشور فرا خوانده شد.
آقای مرتضوی پس از حضور به دادستانی کل کشور و گرفتن استعلام دادستانی در صفحه فیسبوکش نوشت: براساس شکایت تیم ثبات و همگرایی بابت یک نوشته من در فیسبوک امروز به دادستانی / لوی سارنوالی رفتم.
مشاور فرهنگی رئیس جمهورغنی گفته است هدف از رفتنم به دادستانی / لوی سارنوالی حمایت و اطاعت از قانون است. قانون باید بالای همه به صورت یک سان تطبیق شود. فرهنگ پاسخگویی باید نهادینه شود. نهادهای عدلی و قضایی کشور با قوت و قدرت تمام بتوانند قانون و عدالت را تطبیق کنند.
او گفته است من استعلام لوی سارنوالی / دادستانی را دریافت نموده بعد از مشوره با همکاران بخش حقوقی برای شان جواب خواهم داد.
وی ابراز امیدواری کرده است که روزی شمشیر تیز عدالت روی شانههای جنایت کاران، غاصبان زمین، مافیا، جاسوسان بیگانه، حامیان تروریزم و ناقضان حقوق بشر قرار گیرد.
گفته می شود که تیم ثبات و همگرایی بارها از شاه حسین مرتضوی به دلیل واکنش ها و جبهه گیری های او به دادستانی کل کشور شکایت کرده است و این برای اولین بار است که دادستانی کل کشور آقای مرتضوی به این نهاد فراخوانده است.
آقای مرتضوی قبل از این هم به دلیل نوشته هایش در فضای مجازی در دفاع از تیم دولت از سوی کمیسیون شکایات انتخاباتی برعلاوه ده هزار جریمه نقدی محروم از رای دادن به انتخابات ریاست جمهوری نیز شده بود.
Back
شاه حسین مرتضوی به لوی سارنوالی فرا خوانده شد
سید شاه حسین مرتضوی مشاور فرهنگی رئیس جمهور غنی براساس شکایت تیم ثبات و همگرایی به هبری داکتر عبدالله عبدالله رئیس اجرایی حکومت به دادستانی کل کشور فرا خوانده شد.
Published: 1398/11/13 15:36News ID: 76687Source: خبرگزاری افغان ایرکا
