ساخت و بافت ارگ بر اساس قومیت، تبعیض، انحصار و فساد استوار است!
در یک گوشه ای ارگ در دفتر آقای دانش یک عده ای از هزاره ها مانند انگشت ششم مصروف وظیفه هستند که نه خود میدانند که چه وظیفه دارند و نه هزاره ها میدانند که چه وظیفه را انجام می دهند.
از همین سبب است که فقط خود آنها یک وظیفه را برای خود انتخاب کرده اند که عبارت از پخش و نشر عکس ها و جلسات آقای دانش و یا تمجید و توصیف از آقای دانش به مثابه یک شخصیت بی بدیل هزاره ها است.
اینکه دانش چه کاری برای هزاره ها و رفع تبعیض از هزاره ها انجام داده است نه آنها می دانند و نه مردم هزاره با خبر هستند، اگر مورد بازپرس قرار گیرند و یاکسی از ارگی ها انتقاد کنند متهم به عقده مندی و یا بی خبری می کنند.
کار در میان هزاره ها به اندازه رقت بار و ناامید کننده است که دیدن ولسمشر با اعضای دفتر آقای دانش را که کاملاً یک امر عادی است و نیازی به تبلیغ ندارد یک دست آورد فکر می کنند، بی خبر از اینکه مبنا و سنگ پایه ارگ قومی و بر اساس تبعیض، انحصار و فساد استوار است، چنین جلسات هم بی نتیجه و به خاطر انحراف ذهنیت عامه و لاپوشانی از تبعیض سیستماتیک صورت می گیرد.
Back
بافت ارگ بر اساس قومیت، تبعیض، انحصار و فساد!
در یک گوشه ای ارگ در دفتر آقای دانش یک عده ای از هزاره ها مانند انگشت ششم مصروف وظیفه هستند که نه خود می دانند که چه وظیفه دارند و نه هزاره ها میدانند که چه وظیفه را انجام می دهند.
Published: 1398/11/19 13:26News ID: 76772Source: حسن علی عدالت
