«لطیف پدرام» رهبر حزب کنگره ملی افغانستان به دخالت اخیر وزیر امور خارجه آمریکا در امور داخلی افغانستان واکنش نشان داد.

رهبر حزب کنگره ملی افغانستان در واکنش به اظهارات اخیر مایک پمپئو، وزیر امور خارجه ایالات متحده درباره مخالفت آمریکا با ایجاد حکومت موازی در افغانستان و استفاده از زور برای حل مسایل سیاسی، در صفحه فیسبوک خود نوشت: جالب است، رژیمی که جز ادبیات و منطق زور، تجاوزگری و اشغالگری، هیچ صلح و خیر و حق بشری و عدالتی را به رسمیت نمی‌شناسد، دیگران را حتی از انجام یک حرکت مدنی برای دفاع از حق و حقوق مسلم خود بر حذر می‌دارد و در واقع تهدید می‌کند.

مایک پمپیو وزیر خارجه‌ی آمریکا توییت داده است که،آمریکا با ایجاد حکومت موازی و استفاده از زور برای حل اختلافات سیاسی در افغانستان مخالف است!

جالب است، رژیمی که جز ادبیات و منطق زور،تجاوزگری و اشغالگری،هیچ صلح و خیر و حق بشری و عدالتی را به رسمیت نمی‌شناسد، دیگران را حتا از انجام یک حرکت مدنی برای دفاع از حق و حقوق مسلم شان برحذر می‌دارد و در واقع تهدید می‌کند.

پمپیو و دولت اش اگر به حق و عدالت و مدنیت و اراده‌ی آزاد مردمان احترام داشتند، آقای غنی را با استفاده از زور و اجبار ریس مملکت ما اعلام نمی‌کردند.

پدرام گفت: آدم عاقل از یک سوراخ مار دوبار گزیده نمی‌شود. دیگر نیت،اراده و قصد شوم آمریکا و عشق اش به سلطه گری،به شوونیست ها و مزدوران اش برای ما مثل آفتاب روشن شده است.

ایشان افزود: نه فریب آمریکا را می‌خوریم و نه از آن می‌ترسیم. اگر مردم اراده کنند، چنان که دیروز در کاخ سپیدار اراده و آزادگی نشان دادند به قول یکی از بزرگان: آمریکا،هیچ غلطی کرده نمی‌تواند!