در حالی که تنش بین رهبران سیاسی افغانستان همچنان ادامه دارد، حزب اسلامی به رهبری گلبدین حکمتیار میگوید که امریکا به دنبال تقسیم قدرت بین ارگ و سپیدار است.
در یک اعلامیه حزب اسلامی به رهبری گلبدین حکمتیار آمده که امریکا در تلاش احیای شرکت سهامی دیگر، همانند حکومت وحدت ملی است.
این حزب اسلامی در خبرنامه خود گفته که امریکا زیرنام مصالحه میان ارگ و سپیدار، درتلاش تقسیم قدرت بین آنان است.
حزب اسلامی گلبدین حکمتیار گفته که امریکاییها به جای این اقدامات، باید برای پایان دادن به جنگ با زمینهسازی آغاز مذاکرات بینالافغانی تلاش کند.
این در حالیست که بعد از اعلام نتایج انتخابات از سوی کمیسیون انتخابات، تنش بین داکتر عبدالله عبدالله و اشرف غنی افزایش یافته است. این دو رهبر سیاسی افغان، با برگزاری مراسم تحلیف جداگانه خود را رئیس جمهور میدانند.
Back
حزب اسلامی: امریکا در تلاش احیای شرکت سهامی دیگر، همانند حکومت وحدت ملی است
در حالی که تنش بین رهبران سیاسی افغانستان همچنان ادامه دارد، حزب اسلامی به رهبری گلبدین حکمتیار می گوید که امریکا به دنبال تقسیم قدرت بین ارگ و سپیدار است.
Published: 1399/01/25 10:44News ID: 78148Source: خبرگزاری افغان ایرکا
