معاون رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات 2020 ریاست جمهوری گفت که آمریکا در حال حاضر به کانون همه‌گیری کرونا تبدیل شده و بیشترین آمار مبتلایان و تلفات کرونا متعلق به این کشور است.

«جو بایدن» نامزد حزب دموکرات برای انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا روز دوشنبه گفت با وجود آنکه آمریکا 330 میلیون جمعیت دارد اما تا کنون 5 میلیون تست کرونا در این کشور انجام شده است.

بایدن طی بیانیه‌ای درباره راهکارهای مقابله با شرایط شیوع ویروس کرونا گفت: «ما در حال حاضر چند ماه است که در این بحران قرار داریم و این دولت (ترامپ) از پذیرفتن گناه شکست خود در واکنش به شیوع کرونا خودداری می‌کند.»

وی اضافه کرد: «رهبری شکست خورده، بوروکراسی و عدم سرعت عمل، روند تولید تست را آهسته کرده و ما را از کشورهایی نظیر ایتالیا، کانادا و آلمان در خصوص سرانه آزمایش عقب انداخته است.»

بایدن در ادامه نوشت: «هفته پیش، تلفات مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا از 50 هزار نفر عبور کرد. کشور ما هم اکنون کانون جهانی همه گیری کووید-19 شده است و بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در جهان را دارد.»

بر  اساس آخرین آمار،‌ تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به بیش از 990 هزار نفر رسیده و تلفات کرونا در این کشور نیز از 55 هزار نفر فراتر رفته است.