از روز چهارشنبه و با اوجگیری اعتراضات به قتل یک شهروند سیاهپوست به دست پلیس آمریکا، تاکنون 140 شهر این کشور شاهد اعتراضات ضدنژادپرستی بوده و در حداقل 21 منطقه حکومت نظامی اعلام و «گارد ملی» در آنها مستقر شده است.
مرگ فجیع شهروند سیاهپوست آمریکایی بر اثر خشونت افسر سفیدپوست پلیس در شهر «مینیاپولیس» ایالت مینهسوتا، شهرهای مختلف آمریکا را به صحنه اعتراضات به نژادپرستی تبدیل کرده است. اعتراضاتی که در اغلب موارد در پی دخالت پلیس به خشونت کشیده شده و تاکنون چند نفر در این اعتراضات به ضرب گلوله پلیس کشته شدهاند.
دوشنبه گذشته بود که یک این افسر پلیس سعی کرد با رفتاری خشن، «جورج فلوید» را که غیرمسلح بود، بازداشت کند. تصاویر منتشر شده از این حادثه نشان میداد که افسر پلیس آمریکایی، زانوی خود را روی گردن فلوید قرار داده و مانع نفس کشیدن او شده بود. این رفتار خشونتآمیز در نهایت به مرگ این سیاهپوست منجر شد.
پس از آن، مردم مینیاپولیس در اعتراض به خشونت پلیس علیه رنگینپوستان به تظاهرات و اعتراضات پرداختند و ناآرامیها همچنان ادامه دارد و به ایالتهای دیگر گسترش یافته است.
از روز چهارشنبه و با اوجگیری اعتراضات، تاکنون 140 شهر آمریکا شاهد اعتراضات ضدنژادپرستی بوده و در حداقل 21 منطقه حکومت نظامی اعلام و «گارد ملی» در این مناطق مستقر شده است.
Back
اعتراضات گسترده ضد نژادپرستی در آمریکا
از روز چهارشنبه و با اوج گیری اعتراضات به قتل یک شهروند سیاه پوست به دست پلیس آمریکا، تاکنون 140 شهر این کشور شاهد اعتراضات ضدنژادپرستی بوده و در حداقل 21 منطقه حکومت نظامی اعلام و «گارد ملی» در آن ها مستقر شده است.
Published: 1399/03/12 17:39News ID: 79107Source: خبرگزاری افغان ایرکا
