مسئولان در ریاست زراعت ولایت پروان می‌گویند که امسال حاصلات زردآلو این ولایت به حدود 24 هزار تُن خوهد رسید. این مقدار زردآلو از بیش از 2200 هکتار باغ در این ولایت بدست می‌آید.

عبدالوهاب خیرزاد رئیس زراعت، مالداری و آبیاری ولایت پروان گفته است که امسال حاصلات زردآلو در این ولایت، نزدیک به 24 هزار تُن خواهد رسید.
 
او گفته است که این پیش‌بینی بر اساس اطلاعات سالانه ریاست زراعت و مالداری پروان صورت گرفته است و در حال حاضر 2،298 هکتار باغ زردآلو در این ولایت وجود دارد.
 
رئیس زراعت و مالداری پروان گفته است در سال‌های اخیر 4،500 باغ جدید زردآلو در پروان ایجاد شده است و همچنین 810 باغدار در بخش‌های مختلف باغداری آموزش داده شده و برای بیش از دو هزار باغدار وسایل باغداری توزیع شده است.
 
به گفته آقای خیرزاد، نزدیک به 10 درصد محصولات زردآلو پروان نیازهای داخلی این ولایت را مرفوع کرده 30 درصد دیگر به صورت کشته و 60 درصد دیگر به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌شود.