پاکستان اعلام کرده است که برخی از اعضای بلندپایه طالبان از جمله ملابرادر معاون سیاسی گروه طالبان و یکی از اعضای ارشد دفتر طالبان در قطر را تحریم کرده است.

برخی از رسانه های پاکستانی اعلام کردند که مقامات این کشور اعلام کردند که براساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل محدودیت‌هایی برای ملابرادر معاون سیاسی طالبان و سرج الدین حقانی رهبر شبکه حقانی و سایر رهبران طالبان وضع کرده است.
 
به گفته سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، این اقدام تاثیری چندانی نخواهد داشت و این محدودیت‌های برای مدت طولانی بر این افراد وضع شده است.
 
ملابرادر که به عنوان مغز متفکر نظامی طالبان شناخته می‌شد در سال 2010 توسط حکومت پاکستان دستگیر شد، اما در سال 2013 دولت افغانستان برای پیشبرد مذاکرات صلح از اسلام آباد خواست تا او را آزاد کند.