مقام‌های محلی در ولایت دایکندی می‌گویند که گروه طالبان سه کودک 10، 13 و 15 ساله را  در ولسوالی کجران این ولایت پس از اختطاف به قتل رسانده‌اند.

نقیب‌الله، مالستانی آمر امنیت فرماندهی پولیس دایکندی، ضمن تایید این خبر می‌گوید که تاکنون نوعیت قتل این کودکان مشخص نشده و تحقیقات در زمینه جریان دارد.

غیرت‌علی جواهری عضو شورای ولایتی دایکندی نیز می‌گوید که گروه طالبان هفته‌ی پیش سه تن از اهالی روستای «سیلمنجی» ولسوالی کجران این ولایت را اختطاف و پس از آن به قتل رساندند.

آقای جواهری افزود که اهالی روستای «سیملنجی» پس از جست‌وجوی زیاد، صبح روز دوشنبه، دهم سنبله، جسد آن‌ها را از کوهی در حوالی این روستا پیدا کرده‌اند.

به نقل از این عضو شورای ولایتی، روستای «سیلمنجی» ولسوالی کجران، تحت کنترل گروه طالبان است و آن‌ها چندین بار اماکن عامه از جمله ساختمان یک مرکز صحی را نیز تخریب کرده‌اند.