امرالله صالح می گوید که در صورتی که محافظان شخصیت های سیاسی و مقامات دولتی در کار پولیس، امنیت ملی، دادستانی و دیگر نهادهای دولتی دخالت کنند، با آنان برخورد می کنیم.

امرالله صالح معاون اول رئیس جمهور امروز (دوشنبه) در فیسبوکش نوشته است که هشدارهای جلسات شش و نیم در رابطه به موترهای بی اسناد جدی گرفته شود.

او نوشته که روز گذشته باز هم یک تعداد موترهای بی‌اسناد در حوزه پنجم توقف داده شد و مستقیما در خدمت گزمه های شهری و روستایی پولیس قرار داده شد. تصادف نیک و شیرین این که همه این موترها مدل های بلند بودند.

 معاون رئیس جمهور افزود: "دو نفر از وکلای محترم به خاطر رهایی این موترهای بی اسناد بر آمر حوزه پنجم پولیس فشار آورده بودند، اگر این وکلا بار دوم در تطبیق قانون مزاحمت ایجاد نمایند، صدای شان را نشر خواهیم نمود."

او همچنین از شخصیت های سیاسی و مقامات دولتی خواسته که در کار پولیس، امنیت ملی، سارنوالی و دیگر نهادهای دولتی  با استفاده از محافظین خویش مداخله نکنند.

صالح نوشته که "محافظین مقامات برای حفاظت شخصی شان توظیف شدند و حیثیت مفرزه های کوچک پولیس در عقب در هرکس را ندارند. اگر ازین محافظین در کارهای غیر از مسوولیت مستقیم شان کار گرفته شود، اقدام می نماییم."

این اظهارات صالح در حالی مطرح می شود که او در روزهای گذشته اعلام کرد که سه محافظ یک نماینده مجلس به دلیل اتهامات گوناگون از جمله لت و کوب یک پولیس، به دادستانی معرفی شده است.